בילגו – “מוזיקה זה לא לרגישים” – אלבום בכורה!
מופע פותח: High Energies
3 חברים מקיבוץ בצפון
בילגו והשליחים – הרכב ענק של 7 נגנים ו2 ראפרים עם סקציית נשיפה שנכנסת לים השחור בקצב הבלקן, ויוצאת בלייק מישיגן עם ג’אז של שיקגו. כל זה ביחד עם חטיבת קצב שחור כחול לבן, ושני ראפרים שיעשו איתכם שוטר טוב, שוטר רע עד שתתמסרו למוזיקה. ההרכב הוקם במיוחד בכדי להשיק את אלבום ההיפהופ הכנה, המתוודה, המרגש והמרקיד של בילגו.
העיבודים החיים וההרכב הענק, משדרג את ההפקה המוצלחת של גיא מר (הדג נחש), ומגשר באופן מושלם בין הומור לכאב.
התגובות הנלהבות הובילו לסיבוב הופעות ארצי שמתקיים בימים אלו.
על בילגו:
בילגו הוא מוזיקאי מוכר שפועל יותר מעשור בתעשיית המוזיקה תחת כובעים שונים: מלחין הצגות, מרצה ברימון, זמר אירועים ואפילו אורח משעשע בהופעות של גיא מזיג.
אלבום הבכורה שלו “מוזיקה זה לא לרגישים חלק א'” יצא בזמן הקורונה והטקסטים החריפים שבו מושפעים מאמני הספוקן וורד הרבים איתם עבד (ג’ימבו ג’יי, יוסי צברי, עמית אולמן, אריק אבר ועוד).
האלבום הושמע בתחנות רדיו רבות: גלגלצ, גלצ, כאן ב’,כאן ג’, כאן תרבות ,103 ,102 ,99 ,קול רגע, רדיוס, רדיו דרום ותחנות אזוריות רבות.
הקליפים לשירים הוצגו בערוץ 24 ,ומוזיקה IL ,הופעות לייב לייב YNET,אירוחים בHOT ,פאולה וליאון ועוד. השיר “בררה” שולב בסרט: “איך נתת לזה לקרות”, והשיר “השומר אחי אנוכי” שולב בתוכנית הטלוויזיה “צפוף”.