***בוטל*** בלוז ראש פינה

יום: ה'
פתיחת דלתות: 20:00
20/02/2025
תחילת מופע: 20:30

להקת בלוז ראש פינה היא אחת מלהקות הבלוז הוותיקות בישראל, שהחלה לפעול בשנות ה-90. הלהקה הוקמה בראש פינה, יישוב ציורי בצפון הארץ, והיא משלבת סגנונות מוזיקליים מגוונים תוך שהיא שואבת השראה מהמסורת של הבלוז האמריקאי. ייחודה של הלהקה טמון ביצירת בלוז מקורי, הכולל טקסטים, רעיונות ומלודיות ייחודיות, מה שהופך את המוזיקה שלה לאותנטית.

ב-20/2 להקת בלוז ראש פינה תארח את היוצר הגיטריסט שלמה פנדריקה מזרחי המכונה גם ג'ימי הנדריקס הישראלי, גיטריסט ותיק מוכשר ופורץ דרך בתחומו!

בשיר "כמה יוסי" של ברי סחרוף הוא מקדיש לשלמה שורה שאומרת כך "…ביומיות טרזן מנצח את מצ'יסטה ולשלמה יש גיטרה בצבע לבן"

 

מופע החימום הינו קובי דויטש המוצלח והמוכשר ששר ומספר את מה שעובר על כולנו ועוד טיפה מעבר.. לקראת הוצאת אלבום בכורה!

 

חברי הלהקה: גרשון מלניקוב – שירה ומפוחית, איתי אלוהב –שירה וניהול מוזיקלי, אלי טרגן – בס, סונייה ג'ייקוב – שירה וסקסופון, אורן רביב – תופים, אופיר לוקאי – גיטרה.

יום: ה'
פתיחת דלתות: 20:00
20/02/2025
תחילת מופע: 20:30
דילוג לתוכן