תוך שנתיים ומתוך מסע ריפוי ממחלה נדירה ו״חשוכת מרפא״, הגעתי להקליט שני אלבומים, ברמה בינלאומית עם מיטב הנגנים בארץ ובברזיל מתוך ״מזל״ שנפל בחלקי, ומפגשים יוצאי דופן עם אומנים מהשורה הראשונה כולל:
מריאני דה קאסטרו (מפיקה וזמרת על בברזיל), פדרו פרנקו (הגיטריסט של מריה בטניה), ג׳ורג׳ הדלר (קונטרבס), מרסיו מלארד (צ׳לו), דירסאו לייטה (קלרינט), שלמה עוז (גיטרות), יענקלה סגל (בס, עוד ועוד), סנגיט סגל (הפקה מוסיקלית ופרקשן), שלומי מור (גיטרות, קונטרבס) עומר גונן-האלה (חלילים), אלעד נאמן (פרקשן), אורן צור (כינורות), מינה מארי (קנדה, שירה, אקורדאון,וחיבור משותף), עדו אופיר (ספר שירי כה אמר), Kor Element (ארה״ב, ראפ).
המוסיקה שלי היא בעיקר מוסיקת רפואה אישית, שהגיע בעקבות מסע הרפואה הפרטי שלי. היא מגוונת בסגנון וגם במגוון השפות בשהן נכתבות שיריי: עברית, אנגלית, ספרדית פורטוגזית ויפנית. המוסיקה שלי מלאה במקצבים אוטנטיים מרחבי העולם עם הרבה השפעות לטיניות, אפריקאיות, מוסיקות עם שונות וסמבת שורשים ברזילאית. היחודיות של המוסיקה שהיא בעצמה משמשת כשערלהתפתחות התודעה במגון תחומים לא שגרתיים, ריפוי גופני ואנרגטי וחתירה בלתי מתפשרת לאמת שבחווית הקיום האנושי. בהופעה אספר על מסעותיי השונים בעולם ובעולם הרוח, ואכוון את הקהל להפיק את המיטב מהמוסיקה שלי.
במרץ אני עומדת להשיק את האלבומים שלי שכרגע מוגשים לתחרויות יוצרים נושאות פרסים בעולם.
משתתפים במופע חבורת מופלאים אמיתית:
Bella Litman
שירה, סיפורים ואווירת קסמים…
Paulinho Ferreira
פאוליניו פריירה, על גיטרת 7 מיטרים אוטנטית מברזיל.
Sophia Ton, Zohar Jaycob
סופיה טון אומנית יודעת כל, מומחית לפרקשן אפרו-לטיני וזהר ג׳ייקוב על הפרקשן הנשי המהמם.
Mynah Marie
מינה מארי (קנדה, פורטוגל) אורחת מיוחדת ושותפתי למספר שירים באלבומים החדשים על אקורדיון ושירה.
Dave Gotman
ודייב גוטמן, חבר ותיק שמכיר אותי מאז השיר הראשון, על הבס.
22.4.2018
פתיחת דלתות 20:30
תחילת מופע 21:00