
ללא פילטרים, גבולות או מילות בטחון!
חצוף, בועט ואדום אדום אדום!
אחרי שאלבום הבכורה של אלילת האלט-מטאל RED כבש את ליבכם בסערה חושנית, הגיעה העת לחוויית לייב בלתי נשכחת במרתפים החשוכים של נמל תל אביב!
מופע מיוחד המלא ביצרים אפלים וסקס אפיל, אגו טריפ במקסימום, כאוס על סטרואידים, גותיקה על סטילטו באסתטיקה של פופ, מלווה ברקדנים, פרפורמרים ואקרובטים לכל אורך המופע בניצוחה של הליידי גאגא של המטאל הישראלי.
נגנים: ירון גילעד, ניצן רבהון, OM
רקדנים: ג'וליאן ארליק, יניב פטרשבסקי, מיכל רזניקוביץ
אורחים מיוחדים: Fatum Eternum
*** תומכי ההדסטארט שקנו תשורה הכוללת כרטיס – אין צורך לקנות כרטיס, אמרו את שמכם בכניסה!
🍷 "זה משוגע וחולה אבל עדיין בעל ערך אומנותי" (Musix Magazine, גרמניה)
🍷 "משוררת מודרנית של המורבידיות והתעוזה של הנפש והמימדים הבין-אישיים" (Skull News Magazine, גרמניה)
האלבום החדש של אנרדוג "Thoughts That Should Not Have Been" שיצא בסוף 2024 וכבר גרף מחמאות ותשואות מכל רחבי גרמניה וסביבתה, מזמין את המאזין לעולם של מעברים קיצוניים: מקוטב בין שירה רכה לגראולים עוצמתיים, ביטים אלקטרוניים וגיטרות מלאות לכלוך, חוויית דום ספייס במקסימום היישר לתוך הדרופ הקשוח של היום שאחרי. הסגנון המוזיקלי נע בין אלטרנטיב, אינדסטריאל, אלקטרוני ואוונגרד – אין הגדרות ברורות בעולמה של RED – אדג'ינג אירגזמי במיטבו.
🍷"דרמה של גברת האופל המוגשת יחד עם טירוף שבור-לב" (Mox magazine, גרמניה)
את RED אתם אולי כבר מכירים מפעילותה בסצנת המטאל הישראלית כמנהיגת להקת הפרוג מטאל המודרני Orpheus Blade ומהשתתפותה בפרויקטים שונים, והיא ידועה באסתטיקה הויזואלית והבימתית שהיא מביאה איתה, השונה מאוד מהרגיל והמוכר בנוף, לצד הוירטואוזיות הקולית והמורכבות המוזיקלית המאפיינים את יצירתה המוזיקלית.
*** לינק לכרטיסים ***